Vackra förlovningsringar i vitguld

Förlovningen är något som har funnits i vårt samhälle väldigt länge, ända sedan kristendomen kom till vårt land och det är något som har hängt med ända tills dess att vårt moderna samhälle har skapats. Det är en vacker och kärleksfull tradition som många par vill hålla kvar vid och det kan man verkligen förstå, för vad är större än ett kärlekslöfte som man knyter till den man älskar. Då är förlovningsring vitguld något som du som friare absolut ska kika in, förlovningsringar i vitguld är inte så vanligt men otroligt vackert och har blivit allt mer och mer populärt då man vill ha en vacker och unik ring med det där lilla extra.

Skapa din egen design

Att beställa förlovningsringar kan kännas som en labyrint, köper man hos de stora kedjorna så får man ofta billiga priser, dock får man vad man betalar för och ringarna är i de allra flesta fall masstillverkade och inte speciellt unika och det finns många andra par som har samma ringar som ni. Därför är förlovningsringar i vitguld beställda hos en guldsmed som tillverkar dessa utifrån era personliga önskemål och stil något som man absolut istället ska välja då man förhoppningsvis ska bära denna kärleksring resten av livet och då är det också en fördel om man har en ring som symboliserar ert partnerskap och er kärlek på mest träffande sätt och därmed blir tidlös för er. 

Boka ett möte online

Jewellery by Jenny är ett företag som inte bara erbjuder otroligt vackra och unika smycken och förlovningsringar i bland annat vitguld men också i andra ädelmetaller om man skulle önska. För att du lätt ska kunna komma fram till de förlovningsringarna ni vill ha kan ni smidigt och enkelt via deras hemsida boka ett förutsättningslöst och kostnadsfritt onlinemöte för att ta fram en grovskiss på hur just er beställning eventuellt skulle kunna se ut.